TAFE Queensland

Studeren in Australië in Maroochydore
 

Studeren aan TAFE Queensland

Aan TAFE Queensland in Queensland, Australië kun je terecht voor een beroepsopleiding in studierichtingen zoals bedrijfseconomie, modeontwerpen, sport en recreatie, event management en grafische vormgeving. Je kunt kiezen uit opleidingen van 6 maanden tot 2 jaar. Tijdens deze opleidingen ligt de focus op inzetbaarheid op de arbeidsmarkt en het leren van praktische vaardigheden.

Op deze pagina vind je algemene informatie over studeren aan TAFE Queensland. Op de subpagina’s informeren wij je over de opleidingen, huisvestingaanmeldingsprocedure en het studentenleven in Sunshine Coast.

Meer informatie over TAFE Queensland?
Neem contact op

Waarom studeren aan TAFE Queensland?

Wil jij tijdens je studie in buitenland genieten van de relaxte levensstijl, prachtige stranden, rollende branding, mooie natuur, levendige cultuur en het warme weer van de prachtige Sunshine Coast in Australië? Kies dan voor een opleiding aan TAFE Queensland. De onderwijsinstelling is gevestigd in het centrum van Queensland op een uur met de auto of trein van Brisbane.

TAFE Queensland biedt uitstekend beroepsonderwijs met interessante mogelijkheden om door te stromen naar partneruniversiteiten in Australië en je kunt er zelfs met een havodiploma terecht.

Wat kan ik studeren aan TAFE Queensland?

TAFE Queensland biedt een breed scala aan opleidingen in studierichtingen zoals bedrijfseconomie, modeontwerpen, sport en recreatie, event management en grafische vormgeving.

Bekijk hier de opleidingen van TAFE Queensland.

Internationale studenten aan TAFE Queensland
Internationale studenten aan TAFE Queensland

Academische erkenning

De onderwijsinstelling heeft onder andere de onderstaande onderscheidingen ontvangen:

  • 2011 Large Training Provider of the Year
  • Queensland's Lead Insitute in Fitness

Strand in Mooloolaba, Sunshine Coast
Geniet van de prachtige stranden tijdens je studie aan TAFE Queensland

Feiten & cijfers

Totaal aantal studenten: 16.000
Aantal internationale studenten: 100

Wat kost het om te studeren aan TAFE Queensland?

Het collegegeld varieert per opleiding en start vanaf ca. 5.000 AUD per semester. Neem contact op met onze studieadviseurs voor meer informatie over de exacte studiekosten.

Hoe KILROY je helpt met een studie aan TAFE Queensland

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Meer informatie over TAFE Queensland?
Neem contact op
Contact