TAFE Queensland

Huisvesting bij de Mooloolaba campus van TAFE Queensland

Huisvesting aan TAFE Queensland

TAFE Queensland heeft meerdere campussen in Queensland, waaronder de Mooloolaba Campus, Nambour Campus, Maroochydore Campus en Noosa Campus. Elke campus heeft zijn eigen studiemogelijkheden en bijzonderheden.

Woonruimte

Op de campussen van TAFE Queensland is geen woonruimte. De meeste studenten verblijven in woonruimte van University of the Sunshine Coast via Varsity Apartments http://www.varsityapartments.com.au/, of Uni Central http://www.unicentral.net.au/

De huisvestingsmogelijkheden aan de Sunshine Coast zijn uitgebreid en gelegen vlakbij de campussen. Je kunt kiezen uit:

  • Backpacker hostels
  • Appartementen
  • Huizen in of buiten het centrum van de stad
  • Gastgezinnen

Neem contact op met de studieadviseurs van KILROY voor meer informatie.

Mooloolaba Campus

De Mooloolaba Campus ligt op enkele minuten van het mooie strand van Mooloolaba, vlakbij de relaxte cafés, het bruisende nachtleven en de winkelcentra. Op deze campus kun je terecht voor een groot aantal studierichtingen, zoals; event management, fitness, sport en recreatie, sport massage, hospitality management, informatie technologie, toerisme, Engels taal (ELICOS) en een kappersopleiding.

Het gebouw heeft een opleidingsrestaurant, bistro en bar, een training kapsalon en fitnessruimte. Deze faciliteiten bieden waardevolle on-the-job training voor studenten en voordelige diensten voor onder andere studenten en medewerkers op de campus. Een studieruimte gelegen naast de bibliotheek biedt toegang tot computers. Het café is een populaire ontmoetingsplaats voor studenten en staat bekend om zijn goede koffie. Het International Students Office is gevestigd in hetzelfde gebouw en is vijf dagen per week geopend.

C blockgebouw van TAFE Queensland in Mooloolaba
C block gebouw van TAFE Queensland in Mooloolaba

Nambour Campus

De landelijk gelegen historische stad Nambour, voorheen het centrum van een bloeiende suikerriet industrie, ligt aan de voet van de Blackall Range. Fysiek is dit de grootste van de vier campussen. Nambour Campus biedt vele opleidingen zoals; welzijnswerk, vrije tijdsmanagement, land & tuinbouw, mode, grafische vormgeving, muziek, fotografie, design.

De gebouwen liggen heerlijk in het groen en zijn goed uitgerust met onder andere naaiateliers en diverse studio's. Je wordt hier dan ook vaak getrakteerd op gratis optredens van getalenteerde, creatieve medestudenten. Computers zijn beschikbaar in de bibliotheek.

Nambour campus van TAFE Queensland
Nambour campus van TAFE Queensland

Maroochydore Campus

Deze moderne campus ligt in het drukke centrum van Maroochydore, vlak naast Sunshine Plaza, het grootste winkelcentrum aan de Sunshine Coast. Wil je naar het strand? Dan hoef je maar een korte wandeling te maken door het prachtige park en je bent er. Let op: je kunt een pelikaan tegenkomen onderweg!

Maroochydore Campus biedt opleidingen in de studierichtingen bedrijfseconomie, bedrijfsadministratie en schoonheidstherapie. Het gebouw heeft schoonheidssalon en een studiecentrum met computers voor studenten. Vele cafés, restaurants en winkels vind je op een steenworp afstand van deze campus.

Noosa Campus

Deze kleine, maar moderne, milieuvriendelijke campus ligt in een rustige omgeving en biedt opleidingen in keramiek en beeldende kunst. Hier kun je nog wel eens een goanna (de grootste hagedis van Australië) tegenkomen of parkieten zien in een holle boom.

De campus ligt vlakbij het prachtige Noosa, dat ook wel het St. Tropez van Australië wordt genoemd met haar populaire strand, mooie nationale park en stijlvolle winkels en eetgelegenheden in de beroemde Hastings Street. De Noosa campus biedt onder andere diverse (keramiek) ateliers, een studieruimte met computers voor studenten.

Faciliteiten

Tijdens je studie aan TAFE Queensland kun je gebruik maken van uitstekende faciliteiten, zoals:

  • Werkomgeving voor stagiairs
  • Restaurant en bistro
  • Fitnessruimte
  • Kapsalon en schoonheidssalon
  • Bibliotheek

Fitnesszaal TAFE Queensland
Fitnessruimte TAFE Queensland

Vervoer

Reizen met het openbaar vervoer (bus) regel je eenvoudig via de TransLink journey planner op www.translink.com.au

Meer informatie over TAFE Queensland?
Neem contact op
Contact