TAFE Queensland

TAFE Queensland in Australië biedt praktijkgerichte opleidingen

Opleidingen aan TAFE Queensland

Door de goede samenwerking met het bedrijfsleven ontvang je als student aan TAFE Queensland in Australië goed en modern onderwijs in uitstekende studiefaciliteiten. En het leuke is, hier kun je ook met een havodiploma terecht.

Wat kan ik studeren aan TAFE Queensland?

TAFE Queensland biedt diverse opleidingen met een duur van 6 maanden tot 2 jaar in vele studierichtingen. Dit zijn certificate, diploma en advanced diploma programma's. Het advanced diploma ligt qua niveau net onder dat van een bachelordiploma.

TAFE staat voor technical and further education en kun je vergelijken met beroepsonderwijs in Nederland. Met het diploma en advanced diploma van TAFE Queensland kun je doorstromen naar partneruniversiteiten in Australië om door te studeren voor je bachelor.

Extra uitdaging

Wanneer je aan TAFE Queensland een diploma programma volgt, kun je in aanmerking komen voor het Diploma in Sustainability (duurzaamheid) indien je vier extra vakken volgt.

Kijk hieronder bij Studierichtingen naar alle mogelijkheden of neem contact op met de studieadviseurs van KILROY voor meer informatie. We helpen je graag bij het maken van een goede studiekeuze en met de aanmeldingsprocedure.

Academisch jaar

De opleidingen starten in februari en juli.

Studierichtingen

Aan TAFE Queensland kun je opleidingen volgen in de onderstaande studierichtingen:

Meer informatie over TAFE Queensland?
Neem contact op
Contact