TAFE Queensland

Studeren aan de Sunshine Coast - Maroochydore

Studentenleven aan TAFE Queensland in Sunshine Coast

Net ten noorden van Brisbane in Queensland, Australië ligt de Sunshine Coast waar de onderwijsinstelling TAFE Queensland is gevestigd. De levensstijl is hier ontspannen en de prachtige omgeving betoverend. De regio staat bekend om haar inzet voor de ontwikkeling van een innovatief en duurzaam bedrijfsleven en het aantrekken van slimme en inventieve ondernemers en bedrijven.

Studeren in een paradijs op aarde

De omgeving waar TAFE Queensland is gevestigd staat bekend om zijn surfstranden, parken en goede shopmogelijkheden. Alles is mooi aangelegd en er zijn vele voet- en fietspaden langs de stranden.

Noosa beach in Sunshine Coast
Noosa Main Beach in Sunshine Coast

Levensstijl Sunshine Coast

De levensstijl aan de Sunshine Coast is ontspannen en door het goede klimaat kun je bijna alles buiten doen. Je kunt er goed winkelen, sporten, er zijn veel terrasjes en restaurants en de mensen zijn erg vriendelijk.

Bevolking

Er wonen meer dan 330.000 mensen aan de Sunshine Coast en jaarlijks wordt het gebied door ruim 50.000 toeristen en seizoenswerkers bezocht. De omgeving wordt gekenmerkt door de vele jonge mensen die er wonen, werken en vakantie vieren. Zij genieten van het subtropische klimaat en komen ook voor de vele sporten die hier op en bij het strand beoefend worden; surfen, beachvolleybal en skeeleren.

Genieten van de zonsopgang en zonsondergang in Australië

Klimaat

Sunshine Coast heeft een subtropisch klimaat met warme vochtige zomers en droge milde winters. De temperatuur is 17°C - 28°C in de zomer (december - februari) en 7°C - 22°C in de winter (juni - augustus).

Meer informatie over TAFE Queensland?
Neem contact op
Contact