University of New South Wales

Meld je aan bij University of New South Wales

Aanmelden bij University of New South Wales

Het onderwijssysteem in Australië is anders dan bij ons. Onze studieadviseurs kunnen je precies vertellen met welke Nederlandse diploma's je toegelaten wordt tot een studie aan University of New South Wales en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Toelatingseisen University of New South Wales

Om te worden toegelaten tot een bacheloropleiding aan University of New South Wales (UNSW) dien je in het bezit te zijn van een vwo-diploma. Voor toelating tot een masteropleiding dien je al een bachelorstudie te hebben afgerond. Heb je geen vwo-diploma maar een andere achtergrond? Wellicht zijn er voor jou ook mogelijkheden! Onze studieadviseurs vertellen je hier graag meer over.

Wat zijn de Engelse taaleisen voor UNSW?

Als internationale student moet je in de meeste gevallen een Engelse taaltest afleggen. De testen die je kunt doen zijn de TOEFL of IELTS.

Wanneer moet ik me aanmelden?

University of New South Wales neemt het hele jaar nieuwe studenten aan. Overweeg je een studie of semester aan deze universiteit? Wacht dan echter niet te lang met je aanmelding, want vooral de plaatsen voor een study abroad semester zitten snel vol!

Als je geïnteresseerd bent in een opleiding of semester aan deze onderwijsinstelling, maak dan een gratis afspraak. Wij helpen je met je vragen, de aanmelding en alle andere praktische zaken.

Meer informatie over University of New South Wales?
Neem contact op
Contact