University of New South Wales

Ervaringen van Caroline en andere studenten aan UNSW in Australië

Ervaringen van studenten aan University of New South Wales

Wil je weten hoe andere studenten hun studie in het buitenland ervaren? Hieronder vertellen studenten je over hun ervaringen aan University of New South Wales in Sydney, Australië.

Caroline Steinholtz

Universiteit: University of New South Wales (UNSW)
Opleiding: Bachelor of Media (Communication and Journalism)

Ik heb altijd al van optreden gehouden en dit was de enige universiteit in Sydney waar ik een media opleiding kon volgen in combinatie met theatervakken. Ik doe een Bachelor of Media aan de faculteit Arts and Social Sciences van UNSW met een major communicatie en journalistiek en een minor theater en podiumkunsten. Met de minor hoop ik mijn droom waar te maken om actrice of tv-presentatrice te worden.

Studie in Australië

Ik was 25 jaar toen ik terugkeerde naar Australië voor mijn studie. Als twintigjarige had ik er als backpacker rondgereisd en was ik verliefd geworden op het land. Australiërs hebben een sociale en actieve levensstijl die me aanspreekt. Een andere reden waarom ik voor UNSW in Sydney koos, is omdat het dicht bij het strand ligt. Bovendien is Sydney een bruisende stad waar veel topmensen werkzaam zijn in de journalistiek en het theater. Een perfecte plek dus om een goed netwerk op te bouwen.

Stage in Australië

Een van de hoogtepunten tijdens mijn studie aan UNSW was dan ook mijn stage op de afdeling Publiciteit van de uitgeverij Random House. Een geweldige ervaring waarvan ik veel heb geleerd, van het schrijven van een goed persbericht tot het updaten van hun website en database met mediacontacten. Ze gaven me echt het gevoel dat ik deel uitmaakte van het team. Met deze stage kon ik praktische ervaring opdoen in de media en meemaken hoe de media wereld echt in elkaar zit.

Engelstalige opleiding

Ik denk dat het een groot voordeel is om Engelstalige opleiding te volgen en dat ik hiermee mijn kansen op de arbeidsmarkt in Europa vergroot. Als je houdt van een prettige levensstijl en een heerlijk klimaat, dan is dit een geweldige plek om te studeren.

Meer informatie over studeren aan UNSW?
Neem contact op

Krista

Universiteit: University of New South Wales
Opleiding: Master of Commerce in Tourism and Marketing

Krista heeft een Master of Commerce in Tourism and Marketing gevolgd aan de Australian School of Business van UNSW en vertelt in de onderstaande video over haar studie ervaringen.

Meer informatie over studeren aan UNSW?
Neem contact op

Patrik Andersson

Universiteit: University of New South Wales
Opleiding: Bachelor of Commerce

Patrik wilde in het buitenland studeren en koos voor de goede reputatie van UNSW in Australië. Hij heeft een Bachelor of Commerce gedaan aan de Australian School of Business van UNSW en in de onderstaande video vertelt hij je meer over zijn ervaringen.

Meer informatie over University of New South Wales?
Neem contact op
Contact