University of Sydney

Aanmelden bij University of Sydney

Aanmelden bij The University of Sydney

Het onderwijssysteem in Australië is anders dan bij ons. Onze studieadviseurs kunnen je precies vertellen met welke Nederlandse diploma's je toegelaten wordt tot een studie aan The University of Sydney en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Toelatingseisen University of Sydney

Om toegelaten te worden tot een bacheloropleiding dien je in het bezit te zijn van een vwo-diploma. Voor toelating tot een masteropleiding dien je al een bachelorstudie te hebben afgerond. Afhankelijk van de opleiding die je kiest, zal je cijfergemiddelde ook een rol spelen bij de toelating. Heb je geen vwo-diploma maar een andere achtergrond? Wellicht zijn er voor jou ook mogelijkheden! Onze studieadviseurs vertellen je hier graag meer over.

Wat zijn de Engels taaleisen voor University of Sydney?

Als internationale student moet je in de meeste gevallen een Engelse taaltest afleggen. De testen die je kunt doen zijn de TOEFL of IELTS.

Wanneer moet ik me aanmelden?

De University of Sydney neemt het hele jaar nieuwe studenten aan. Het academisch jaar is verdeeld in twee semesters die starten in februari en juli. Wij adviseren om je minimaal 5 maanden voor aanvang van de opleiding aan te melden.

Als je geïnteresseerd bent in het volgen van een studie aan deze universiteit, maak dan minimaal vijf maanden voor aanvang van de opleiding een gratis afspraak. Wij helpen je met al je vragen, de aanmelding en alle andere praktische zaken.

Meer informatie over University of Sydney?
Neem contact op
Contact