University of Sydney

Behaal je diploma aan de University of Sydney in Australië

Opleidingen The University of Sydney

The University of Sydney heeft het meest uitgebreide opleidingsaanbod van Australië. Je kunt kiezen uit uitstekende opleidingen op bachelor- en masterniveau in vele studierichtingen. Als je een of twee semesters als study abroad student aan deze universiteit wilt studeren, kun je kiezen uit meer dan 1.500 vakken.

Wat kan ik studeren aan University of Sydney?

University of Sydney biedt de onderstaande studiemogelijkheden:

  • Bachelor
    De universiteit heeft meer dan 140 bacheloropleidingen waaruit je kunt kiezen. Bekijk de lijst met studierichtingen hieronder!
  • Master
    University of Sydney heeft meer dan 450 opleidingen op masterniveau waaruit je kunt kiezen. De universiteit biedt ook career change masters aan. Dit zijn masteropleidingen die voor iedereen met een bachelordiploma toegankelijk zijn, ongeacht de studierichting van je vooropleiding. Bekijk de lijst met studierichtingen hieronder!
  • Study abroad: 1 of 2 semesters studeren in het buitenland
    Als study abroad student kun je een of twee semesters studeren aan University of Sydney en kiezen uit meer dan 1.500 vakken in studierichtingen zoals bedrijfseconomie, podiumkunsten, rechten, techniek, geestes-, gezondheids- en sociale wetenschappen. Bekijk de lijst met studierichtingen hieronder!

Kijk hieronder bij Studierichtingen naar alle mogelijkheden of neem contact op met de studieadviseurs van KILROY voor meer informatie. We helpen je graag bij het maken van een goede studiekeuze en met de aanmeldingsprocedure.

Wanneer starten de semesters aan University of Sydney?

Het academisch jaar is verdeeld in twee semesters die starten in februari en juli.

Studierichtingen aan University of Sydney

Aan University of Sydney kun je opleidingen en vakken volgen in onderstaande studierichtingen:

Meer informatie over University of Sydney?
Neem contact op
Contact