University of Technology Sydney

Studeren in Australië aan de University of Technology Sydney
 

Studeren aan University of Technology Sydney

Wil jij studeren in een wereldstad als Sydney? De University of Technology Sydney (UTS) is een technische universiteit met een sterke focus op innovatie en praktijkgericht leren. UTS is een relatief nieuwe universiteit, 27 jaar in 2015, met een internationaal goede reputatie en een campus in het centrum van Sydney, Australië.

Waarom studeren aan University of Technology Sydney?

University of Technology Sydney (UTS) biedt academisch onderwijs met een goede balans tussen theorie en praktijk dankzij nauwe samenwerking met bedrijven en organisaties.

UTS is, met meer dan 35.000 studenten, een van de grootste universiteiten van Australië. De universiteit heeft een hoog percentage internationale studenten, wat bijdraagt aan een gevarieerde en boeiende studieomgeving. Dit biedt je de ultieme mogelijkheid om een internationaal netwerk op te bouwen.

De UTS City Campus is, met haar 28 verdiepingen tellende universiteitsgebouw pal tegenover het Centraal Station, een unieke studieomgeving. Je zit hier op loopafstand van Sydney Harbour en het Opera House en ook de gezellige wijk Surry Hills, het hippe Newtown en de witte zandstranden zijn vlakbij.

Opleidingen UTS

Er zijn twee campussen waar je diverse opleidingen kunt volgen in verschillende studierichtingen.

Kijk hier voor meer informatie over de opleidingen aan UTS.

Academische erkenning

  • De universiteit is internationaal erkend vanwege haar goede prestaties op het gebied van onderzoek, onderwijs, inzetbaarheid op de arbeidsmarkt en infrastructuur en is hiervoor onlangs beloond met 5 sterren in de QS Stars ratings.
  • UTS is een van de vijf universiteiten in Australië die deel uitmaakt van het Australian Technology Network LINK. Deze groep innovatieve universiteiten streeft via samenwerking met het bedrijfsleven en de overheid naar praktische resultaten door middel van gericht onderzoek.
  • De universiteit staat op nummer 46 in de ranglijst met de meest internationale universiteiten ter wereld 2016.

Feiten & cijfers

Aantal studenten: ca. 36.300
Aantal internationale studenten: ca. 9.470

UTS CRICOS Code 00099F

Meer informatie over University of Technology Sydney?
Neem contact op
Contact