University of Technology Sydney

Aanmelden bij University of Technology Sydney

Aanmelden bij University of Technology Sydney

Het onderwijssysteem in Australië is anders dan in Nederland. Onze studieadviseurs kunnen je precies vertellen met welke Nederlandse diploma's je toegelaten wordt tot een studie aan de University of Technology Sydney en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Toelatingseisen University of Technology Sydney

Om toegelaten te worden tot een bacheloropleiding aan University of Technology Sydney (UTS) dien je in het bezit te zijn van een vwo-diploma. Voor toelating tot een masteropleiding dien je al een bachelorstudie te hebben afgerond. Heb je geen vwo-diploma maar een andere achtergrond? Wellicht zijn er voor jou ook mogelijkheden! Onze studieadviseurs vertellen je hier graag meer over.

Wat zijn de Engelse taaleisen voor UTS?

Als internationale student moet je in de meeste gevallen een Engelse taaltest afleggen. De testen die je kunt doen zijn de TOEFL of IELTS.

Aanmelden

UTS neemt het hele jaar nieuwe studenten aan. De opleidingen starten tweemaal per jaar, in februari en juli. We raden je aan om je tenminste vijf tot zes maanden voor het begin van het semester aan te melden.

Als je geïnteresseerd bent in een studie aan deze universiteit, maak dan gratis een afspraak met ons. Wij helpen je met al je vragen, de aanmelding en alle andere praktische zaken.

Meer informatie over University of Technology Sydney?
Neem contact op
Contact