University of Technology Sydney

Het moderne sportcentrum van University of Technology Sydney

Huisvesting aan University of Technology Sydney

De grootste campus van University of Technology Sydney, de City Campus, ligt hartje centrum en vlakbij het centraal station van Sydney. Op deze campus zijn er naast academische faciliteiten, zoals collegezalen, ook gezellige cafés en een modern sportcentrum. Je kunt er studies volgen in studierichtingen zoals bedrijfseconomie, communicatie, IT, media en techniek.

Studentenhuisvesting in Sydney

Als student aan University of Technology Sydney (UTS) kun je kiezen uit verschillende comfortabele huisvestingsmogelijkheden in de stad. Meestal heb je dan een eenpersoonskamer met een gedeelde keuken en badkamer, zoals in het studentenhuisvestingscomplex Yura Mudang dat gevestigd is op de City campus en huisvesting biedt aan 720 studenten.

Studentenhuisvesting in het UTS-huisvestingscomplex Yura Mudang
Studentenhuisvesting in het UTS-huisvestingscomplex Yura Mudang

Het complex beschikt over een dakterras met barbecue en een prachtig uitzicht op de omliggende wijk. Verder zijn er diverse gemeenschappelijke voorzieningen, waaronder:

klein theater,

muziekzaal,

loungeruimte,

studieruimte,

computerlokaal

en op de begaande grond een café.

De universiteit kan je ook helpen met het vinden van woonruimte buiten de campus. Bondi Junction is een populaire wijk om te wonen, hier zijn veel appartementen te vinden.

Neem contact op met onze studieadviseurs voor meer informatie over de mogelijkheden.

Campus University of Technology Sydney

UTS ligt op slechts 5 minuten lopen van het centraal station van Sydney. De City campus is een bruisende campus met moderne faciliteiten waar je niet alleen prima kunt studeren, maar ook heerlijk kunt relaxen en socializen. In 2015 opende UTS nog haar nieuwe groene ruimte, Alumni Green, een soort campustuin en ontmoetingsplaats waar je heerlijk kunt vertoeven.

University Of Technology Sydney Alumni Green

Alumni Green

Campusleven aan UTS

Op de campus is alles op loopafstand en zijn er, naast academische faciliteiten zoals collegezalen, bibliotheek en computerlokalen, ook restaurants, cafés, een modern sportcentrum, winkels, etc. En vergeet vooral niet "The Loft", het gezellige studentencafé van UTS.

University Of Technology Sydney Students Foodcourt
UTS biedt op verschillende manieren ondersteuning aan haar studenten, van hulp met de Engelse taal tot studie- of loopbaanbegeleiding en medische ondersteuning. Ook zijn er tal van clubs en studieverenigingen waar je lid van kunt worden.

Vervoer in Sydney

Je studeert midden in het bruisende centrum van Sydney en kunt dus eigenlijk alles te voet doen. Mocht je toch het centrum willen verlaten, bijvoorbeeld voor een dag aan het strand, dan kun je gebruik maken van een prima openbaar vervoersysteem.

Meer informatie over University of Technology Sydney?
Neem contact op
Contact