University of the Sunshine Coast

Meld je aan voor een studie aan University of the Sunshine Coast

Aanmelden bij University of the Sunshine Coast

Het onderwijssysteem in Australië is anders dan bij ons. Onze studieadviseurs kunnen je precies vertellen met welke Nederlandse diploma's je toegelaten wordt tot een studie aan University of the Sunshine Coast (USC) en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Toelatingseisen University of the Sunshine Coast

Om toegelaten te worden tot een bacheloropleiding dien je in het bezit te zijn van een vwo-diploma. Voor toelating tot een masteropleiding dien je al een bachelorstudie te hebben afgerond. Heb je geen vwo-diploma maar een andere achtergrond? Wellicht zijn er voor jou ook mogelijkheden! Onze studieadviseurs kunnen je hier meer over vertellen.

Wat zijn de Engels taaleisen voor USC?

Als je op eindexamen havo een 7 hebt gehaald voor Engels, of op het vwo een 6 dan hoef je geen taaltest te doen. Voldoe je hier niet aan dan moet je toch een Engelse taaltest doen. De testen die door de universiteit geaccepteerd worden zijn TOEFL en IELTS.

Wanneer moet ik me aanmelden?

De opleidingen beginnen twee keer per jaar, in februari en juli. We raden je aan om je minstens vijf tot zes maanden voor het begin van het semester aan te melden. 

Als je geïnteresseerd bent in een studie aan deze universiteit, maak dan gratis een afspraak. Wij helpen je met al je vragen, de aanmelding en alle andere praktische zaken.

Meer informatie over University of the Sunshine Coast?
Neem contact op
Contact