University of Western Australia

Het hoofdgebouw van de University of Western Australia
 

Studeren aan de University of Western Australia

De University of Western Australia in Perth werd in 1911 opgericht. Het is de leidende universiteit in Western Australia en een van de belangrijkste onderzoeksinstituten van Australië.

Waarom studeren aan University of Western Australia?

De kwaliteit van het onderwijs aan de University of Western Australia (UWA) is hoger dan aan menig andere Australische universiteit. Het aantal alumni van de universiteit dat binnen vijf maanden na afstuderen een fulltime baan heeft gevonden is dan ook enorm hoog.

De universiteit heeft de nieuwste onderzoeksfaciliteiten en moderne laboratoria, college- en studiezalen. Er is ook een groot cultureel aanbod wat creativiteit en innovatie bevordert.

Wat kan ik studeren aan University of Western Australia?

UWA biedt vele opleidingen en een grote diversiteit aan studierichtingen.

Bekijk de mogelijkheden op de pagina Opleidingen aan University of Western Australia.

Academische erkenning

De universiteit is nummer 2 in Australië als het gaat om de kwaliteit van de bacheloropleidingen. De meeste docenten hebben veel internationale ervaring binnen hun vakgebied.

In de QS World University Rankings 2016-2017 staat UWA op plaats 102 en in de Academic Ranking of World Universities 2015 op plaats 87 van de 200 beste universiteiten van de wereld.

De universiteit staat op nummer 31 in de ranglijst met de meest internationale universiteiten ter wereld 2016.

Wat kost het om te studeren aan UWA?

Het collegegeld varieert per studieniveau en studierichting. Onze studieadviseurs informeren je graag over de exacte kosten van de opleiding of vakken van je voorkeur. Hieronder geven we je een indicatie van het collegegeld per studieniveau:

Study abroad: vanaf ca. 13.250 AUD per semester
Bachelor: vanaf ca. 26.400 AUD per jaar
Master vanaf ca. 27.500 AUD per jaar

Neem contact op met onze studieadviseurs voor meer informatie over de exacte studiekosten.

Hoe KILROY je helpt

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Meer informatie over University of Western Australia?
Neem contact op
Contact