University of Western Australia

Meld je aan en ga studeren aan University of Western Australia in Perth

Aanmelden bij University of Western Australia

Het onderwijssysteem in Australië is anders dan in Nederland. Onze studieadviseurs kunnen je precies vertellen met welke Nederlandse diploma's je toegelaten kunt worden tot een studie aan de University of Western Australia (UWA) en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Toelatingseisen University of Western Australia

Om toegelaten te kunnen worden tot een bacheloropleiding dien je in het bezit te zijn van een vwo-diploma. Voor toelating tot een masteropleiding dien je al een bachelorstudie te hebben afgerond. Afhankelijk van de opleiding die je kiest, kan je cijfergemiddelde ook een rol spelen bij de toelating. Heb je geen vwo-diploma maar een andere achtergrond? Wellicht zijn er voor jou ook mogelijkheden! Onze studieadviseurs vertellen je hier graag meer over.

Wat zijn de Engelse taaleisen voor UWA?

Als internationale student moet je in de meeste gevallen een Engelse taaltest afleggen. De testen die je kunt doen zijn de TOEFL of IELTS. Indien je minimaal een 8 als eindcijfer voor Engels op het vwo hebt behaald, hoef je geen Engelse taaltest af te leggen.

Wanneer moet ik me aanmelden?

UWA neemt het hele jaar nieuwe studenten aan. We raden je wel aan om je minstens een half jaar voor het begin van het semester aan te melden. Als je geïnteresseerd bent in een studie aan deze universiteit, maak dan een gratis afspraak. Wij helpen je met al je vragen, de hele aanmeldingsprocedure en alle andere praktische zaken.

Meer informatie over University of Western Australia?
Neem contact op
Contact