University of Western Australia

Studenten op de campus van University of Western Australia

Opleidingen aan University of Western Australia

University of Western Australia in Perth, Australië biedt opleidingen in vrijwel alle studierichtingen. Je kunt er bachelor- of masteropleidingen volgen of een of twee semesters studeren en kiezen uit vele vakken.

Wat kan ik studeren aan University of Western Australia?

Aan de UWA kun je opleidingen volgen in vele studierichtingen. Je kunt kiezen uit de onderstaande soorten studies:

  • Bachelor; behaal je bachelordiploma aan UWA in Australië.
  • Master; behaal je masterdiploma aan UWA in Australië.
  • Een of twee semesters studeren als study abroad student; neem een tussenjaar na het vwo of doe je minor in het buitenland en ga studeren aan UWA in Australië.

Kijk hieronder bij Studierichtingen UWA naar alle mogelijkheden of neem contact op met de studieadviseurs van KILROY voor meer informatie. We helpen je graag bij het maken van een goede studiekeuze en met de hele aanmeldingsprocedure.

Wanneer starten de semesters aan UWA?

De opleidingen beginnen twee keer per jaar, in februari en juli. Sommige opleidingen beginnen maar een keer per jaar en enkele programma's zijn ingedeeld in trimesters (jan/mei/sep).

Studierichtingen UWA

Aan UWA kun je opleidingen en vakken volgen in vele studierichtingen, zoals bedrijfseconomie, gezondheidswetenschappen, kunst, natuurwetenschappen, psychologie en techniek. Maak je keuze uit onderstaande studierichtingen en vakken:

Meer informatie over University of Western Australia?
Neem contact op
Contact