William Angliss Institute

William Angliss Institute - hoofdgebouw
 

Studeren aan William Angliss Institute

William Angliss Institute in Australië biedt onderwijs van wereldklasse in de studierichtingen hospitality, toerisme en food. De onderwijsinstelling beschikt over uitstekende opleidingsfaciliteiten, ervaren docenten en een uitgebreid professioneel netwerk. De campus is gevestigd in het centrum van Melbourne, een van de beste studentensteden ter wereld.

Waarom studeren aan William Angliss Institute?

De afstudeerresultaten van studenten van het William Angliss Institute behoren tot de beste van Australië binnen het hospitality, toeristisch en food onderwijs. De onderwijsinstelling stemt haar opleidingen goed af op de steeds veranderende behoeften door nauw samen te werken met overheidsinstanties en toonaangevende bedrijven in deze sector.

Zie jij een internationale carrière voor jezelf weggelegd als manager van een spa resort, als chef-kok, event manager, gids of als eigenaar van een restaurant? Dan is het William Angliss Institute in Melbourne, met meer dan 100.000 alumni wereldwijd, de juiste plek voor jou om een opleiding te volgen.

William Angliss Instituut heeft tal van beroemde chef-koks ontvangen in haar keukens, zoals Karen Martini (o.a. chef-kok, schrijver en tv-presentator) en Shannon Bennett (o.a. chef-kok en eigenaar van restaurant Vue de Monde in Melbourne). Beiden voltooiden hun opleiding aan de La Trobe Street campus van William Angliss. Alumni en gerespecteerde restauranthouders keren regelmatig terug naar de onderwijsinstelling om training te geven.

Wat kan ik studeren aan William Angliss Institute?

William Angliss biedt diverse bacheloropleidingen op het gebied van hospitality, toerisme en food. Wat dacht je van een bacheloropleiding Tourism and Hospitality Management of een opleiding Retail Travel & Tourism operations?

Bekijk de mogelijkheden op de pagina Opleidingen aan William Angliss Institute.

Academische erkenning

William Angliss heeft in de afgelopen jaren vele prijzen ontvangen, zoals:

  • 2012: Service Skills Australia Excellence Award for Industry Collaboration;
  • 2011: Erkenning als beste opleidingspartner door de Food Service Association of Australia (FSAA);
  • 2010: Angliss Restaurant (een van de drie opleidingsrestaurants van de school) uitgeroepen tot Best Training Restaurant tijdens de Restaurant & Catering Victoria Awards for Excellence;
  • 1998: Toetreding tot de Victorian Tourism Awards Hall of Fame.

Wat kost het om te studeren aan William Angliss Institute?

Het collegegeld varieert per studieniveau en studierichting. Onze studieadviseurs informeren je graag over de exacte kosten van de opleiding of vakken van je voorkeur. Hieronder geven we je een indicatie van het collegegeld per studieniveau:

Study abroad: vanaf ca. 9.200 AUD per semester
Diploma, certificate: vanaf ca. 15.400 AUD per jaar
Bachelor: vanaf ca. 18.400 AUD per jaar

William Angliss Institute biedt diverse studiebeurzen. Neem contact op met onze studieadviseurs voor meer informatie over de exacte studiekosten en de mogelijkheden en voorwaarden van de diverse studiebeurzen.

Hoe KILROY je helpt

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Meer informatie over William Angliss Institute?
Neem contact op
Contact