Thompson Rivers University

Aanmeldingsformulier

Aanmelden bij Thompson Rivers University

Ben je geïnteresseerd in studeren aan deze Canadese universiteit? Neem dan contact op met onze studieadviseurs. Het onderwijssysteem in Canada is anders dan bij ons. Onze studieadviseurs kunnen je precies vertellen met welke Nederlandse diploma's je toegelaten wordt tot een studie aan Thompson Rivers University en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Wat zijn de toelatingseisen?

Om toegelaten te worden tot een studie aan Thompson Rivers University (TRU) moet je in het bezit te zijn van een vwo-diploma. Toelatingseisen kunnen variëren per studieniveau en soort opleiding. Ook kijkt de universiteit naar je cijfergemiddelde en studieachtergrond. Heb je geen vwo-diploma maar een andere achtergrond? Wellicht zijn er voor jou ook mogelijkheden! Onze studieadviseurs vertellen je hier graag meer over.

Taaleisen Thompson Rivers University

Goede beheersing van de Engelse taal is een vereiste voor toelating tot een studie aan TRU. Als internationale student moet je in de meeste gevallen een Engelse taaltest afleggen. De testen die je kunt doen zijn de TOEFL of IELTS. De universiteit beoordeelt je talenkennis en niveau op basis van je eindresultaat voor Engels op de middelbare school en door middel van een English Placement Test (EPT) bij aankomst (tenzij je TOEFL of IELTS score voldoende is).

Neem contact op met onze studieadviseurs voor meer informatie.

Wanneer moet ik me aanmelden?
Het academisch jaar is onderverdeeld in drie onderwijsperiodes die starten in september, januari en mei. Sommige studies starten ieder semester terwijl andere slechts één keer per jaar starten. De aanmelddeadlines voor internationale studenten zijn:

  • Najaarssemester (van september tot december): 31 mei
  • Wintersemester (van januari tot april): 15 oktober
  • Zomersemester (van mei tot augustus): 15 februari

We raden je aan om minimaal vier maanden voor de start van het semester je aanmelding op te starten, aangezien de visum aanvraag veel tijd in beslag kan nemen.

Als je geïnteresseerd bent in een studie aan TRU, maak dan een gratis afspraak met een van onze studieadviseurs om je aan te melden. Wij helpen je met al je vragen, de aanmelding en alle andere praktische zaken.

Meer informatie over Thompson Rivers University?
Neem contact op
Contact