Trent University

Studeren in Canada aan Trent University
 

Studeren aan Trent University

Trent University ligt in Peterborough, Canada. Dit is een levendige, middelgrote stad in de staat Ontario op anderhalf uur van Toronto. Het is een jonge, innovatieve universiteit waar de docenten veel persoonlijke aandacht voor je hebben. Als je wilt studeren in de buurt van een grote stad aan een niet al te grote universiteit, dan is Trent University echt iets voor jou.

Waarom studeren aan Trent University?

Aan Trent University krijg je onderwijs in kleine klassen en worden tal van activiteiten georganiseerd. Trent University investeert enorm in internationalisering van haar universiteit en onderwijsprogramma's. De campus is de grootste in Canada.

Wat kan ik studeren aan Trent University?

Trent University biedt opleidingen in vele studierichtingen. 

Kijk voor meer informatie op onze pagina Opleidingen aan Trent University.

Leuke weetjes over Trent University

Aantal studenten: ca. 7.000
Aantal internationale studenten: ca. 600 uit 100 landen
Yann Martel, schrijver van het boek Leven van Pi dat in 2002 de Man Booker Prize for Fictionwon, studeerde filosofie aan Trent University.

Wat kost het om te studeren aan Trent University?

Het collegegeld aan Trent University varieert per studieniveau en opleiding. KILROY informeert je graag over de exacte kosten van de opleiding of vakken van je voorkeur. Hieronder geven we je een indicatie van het collegegeld:

Study abroad: vanaf ca. 10.950 CAD per semester
Bachelor: vanaf ca. 20.438 CAD per jaar

Neem contact op met onze studieadviseurs voor meer informatie over de exacte studiekosten, een schatting van de kosten voor levensonderhoud in Peterborough, Canada en al je andere vragen.

Hoe KILROY je helpt

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Meer informatie over Trent University?
Neem contact op
Contact