Trent University

Aanmeldingsformulier

Aanmelden bij Trent University

Het onderwijssysteem in de Canada is anders dan bij ons. Onze studieadviseurs kunnen je precies vertellen met welke Nederlandse diploma's je toegelaten wordt tot een studie aan Trent University en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Wat zijn de toelatingseisen voor Trent University?

Om toegelaten te worden tot een studie aan Trent University moet je in het bezit te zijn van een vwo-diploma. Toelatingseisen kunnen variëren per studieniveau en soort opleiding. Heb je geen vwo-diploma maar een andere achtergrond? Wellicht zijn er voor jou ook mogelijkheden! Onze studieadviseurs vertellen je hier graag meer over.

Taaleisen Trent University

Goede beheersing van de Engelse taal is een vereiste voor toelating tot een studie aan Trent University. Als internationale student moet je in de meeste gevallen een Engelse taaltest afleggen. De testen die je kunt doen zijn de TOEFL of IELTS

Wanneer moet ik me aanmelden?

Als je geïnteresseerd bent in een studie aan Trent University, maak dan een gratis afspraak met een van onze studieadviseurs om je aan te melden. Wij helpen je met al je vragen, de aanmelding en alle andere praktische zaken.

Meer informatie over Trent University?
Neem contact op
Contact