Fudan University

Meld je aan voor een studie in China

Aanmelden bij Fudan University

Het onderwijssysteem in China is anders dan bij ons. Onze studieadviseurs kunnen je precies vertellen met welke Nederlandse diploma's je toegelaten wordt tot het Contemporary China Studies Programme aan Fudan University in Shanghai.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Wat zijn de toelatingseisen voor Fudan University?

Om toegelaten te worden tot het Contemporary China Studies Programme (CCSP) aan Fudan University moet je minimaal 60 ECTS aan een universiteit of hogeschool hebben behaald.

Wat zijn de Engelse taaleisen voor Fudan University?

Een goed eindcijfer voor Engels op de middelbare school is meestal genoeg als Engelse taaltest. Je middelbare schooldiploma mag dan niet meer dan vijf jaar oud zijn en het cijfer moet wel een zeer ruime voldoende zijn. Moet je toch een Engelse taaltest doen, dan kun je een TOEFL of een IELTS test doen.

Aanmelden bij Fudan University

Het CCSP wordt tweemaal per jaar aangeboden. Je kunt starten in september of in februari. Wij raden je aan om je vijf maanden voor de startdatum aan te melden. Als je geïnteresseerd bent in het CCSP van Fudan University, maak dan een gratis afspraak met een van onze studieadviseurs. Wij helpen je met al je vragen, de aanmelding en alle andere praktische zaken.

Meer informatie over Fudan University?
Neem contact op
Contact