China

Chinese monnik

Onderwijs in China

Je kunt op bachelor- en masterniveau studeren in China. Aan de onderwijsinstellingen waar KILROY mee samenwerkt kun je ook één of twee semesters als study abroad student studeren en verschillende keuzevakken volgen.

Academisch jaar

Het academisch jaar begint in september en eindigt in juni met een korte vakantie. Sommige universiteiten hebben een trimestersysteem (drie studieperiodes), wat meestal betekent dat je ook tijdens de zomer kunt studeren en je totale studieperiode kunt verkorten. Meestal volg je als voltijdstudent vier vakken tegelijkertijd. De meeste opleidingen beginnen in augustus/september en januari/februari. Als je een study abroad programma wilt gaan doen kun je vrijwel elk semester beginnen.

Kijk voor meer informatie op de pagina's van de onderwijsinstellingen op deze website en maak een gratis afspraak. We informeren je gratis over alle mogelijkheden en helpen je graag met de aanmelding.

Engels

Een goed eindcijfer voor Engels op de middelbare school is meestal genoeg voor bachelor studies. Je middelbare schooldiploma mag dan niet meer dan vijf jaar oud zijn en het cijfer moet wel een zeer ruime voldoende zijn.
Als je toch een Engelse taaltest moet doen kun je onder andere een TOEFL test (test of English as a Foreign Language) of een IELTS test (International English Language Testing System) doen. Beide zijn internationaal erkende testen waarvoor je je online kunt aanmelden. Op de TOEFL en IELTS sites zelf kun je alvast een proeftest doen zodat je goed bent voorbereid op de test.

Studierichtingen

In China kun je via KILROY opleidingen volgen in onderstaande studierichtingen:

Meer informatie over China?
Neem contact op
Contact