Tsinghua University

Meld je aan voor een study abroad semester aan Tsinghua University in Beijing, China

Aanmelden bij Tsinghua University

Wil je meer weten over studeren aan Tsinghua University in Beijing, China? Onze studieadviseurs kunnen je precies vertellen met welke Nederlandse diploma's je toegelaten wordt tot een studie aan deze universiteit en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Wat zijn de toelatingseisen voor Tsinghua University?

Als je een of twee semesters als study abroad student wilt studeren aan Tsinghua University, moet je minimaal een jaar ingeschreven staat bij een hoger onderwijsinstelling in Nederland. De universiteit vraagt goed cijfergemiddelde voor toelating en je moet voldoen aan de voorwaarden voor elk vak dat je wilt volgen.

Wat zijn de Engelse taaleisen voor Tsinghua University?

De Engelse toelatingseisen kunnen verschillen per gekozen study abroad programma. In sommige gevallen kan als eindcijfer voor Engels een 7 of hoger op de havo of een 6 of hoger op het vwo voldoende zijn. In andere gevallen dien je een Engelse taaltest, zoals de IELTS of TOEFL-test te doen.

Wanneer moet ik me aanmelden?

De study abroad semesters aan Tsinghua University starten tweemaal per jaar, in februari en september. De studieadviseurs van KILROY informeren je graag over de aanmelddeadlines en helpen je met de volledige aanmeldingsprocedure en allerlei andere praktische zaken voor je studie in China. Maak gratis een afspraak!

Meer informatie over Tsinghua University?
Neem contact op
Contact