University of International Business and Economics

University of International Business and Economics - Center for Chinese studies
 

Studeren aan University of International Business and Economics

De University of International Business and Economics (UIBE) is een van China's meest vooraanstaande universiteiten. De onderwijsinstelling heeft een uitstekende reputatie op het gebied van onderwijs en onderzoek in de vakgebieden international business, internationaal recht, financiën, business management en vreemde talen.

Waarom studeren aan UIBE?

UIBE is een Chinese universiteit die Engelstalige opleidingen biedt op verschillende studieniveaus. Het onderwijs wordt verzorgd door docenten met internationale onderwijs- en onderzoekservaring en met behulp van flexibele en moderne onderwijsmethoden.

Studeren aan UIBE in Beijing betekent niet alleen studeren in het hart van een van de belangrijkste politieke, technologische en educatieve centra van Azië, maar ook in een van de meest culturele en kunstzinnige steden van Azië. Tijdens je opleiding heb je de mogelijkheid om diverse interessante excursies te maken in en rond Beijing. Wat dacht je van een bezoek aan de Verboden Stad of de Chinese Muur? Zo wordt studeren in het buitenland wel heel bijzonder!

Tijdens je studie verblijf je in een prettig appartement in de buurt van de universiteit en biedt de opleidingscoördinator fulltime advies en ondersteuning. Voor een goede start van je studie in China verzorgt de universiteit tevens een gratis pick-up service op het vliegveld en een introductiebijeenkomst.

Wat kan ik studeren aan UIBE?

De universiteit biedt diverse internationale opleidingen, zoals Chinese Business en Culturele Studies (CBCS), Chinese taalcursussen en bachelor- en masteropleidingen in verschillende studierichtingen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Opleidingen aan University of International Business and Economics.

Academische erkenning

UIBE maakt deel uit van het prestigieuze "Project 211", een overheidsprogramma gericht op het ontwikkelen van honderd Chinese universiteiten tot wetenschappelijke instellingen van uitzonderlijk hoog niveau in de 21e eeuw.

UIBE behoort in China tot de top 5 universiteiten op het gebied van International Business studies. Het is bovendien de enige Chinese universiteit die arbeidsmarktbegeleiding biedt aan haar internationale studenten.

Wat kost het om te studeren aan UIBE?

Het collegegeld varieert per studieprogramma. Onze studieadviseurs informeren je graag over de exacte kosten van de opleiding of vakken van je voorkeur. Hieronder geven we je een indicatie van het collegegeld per opleiding:

CBCS: vanaf ca. 3.100 Euro per semester
Chinese language training program: vanaf ca. 4.341 Euro per jaar
Bachelor: vanaf ca. 8.200 Euro per jaar
Master: vanaf ca. 14.400 Euro voor het gehele programma.

UIBE en de Business School bieden beurzen aan excellente studenten voor de Master in Accounting (IMAcc).

Neem contact op met onze studieadviseurs voor meer informatie over de exacte studiekosten.

Hoe KILROY je helpt

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Meer informatie over University of International Business and Economics?
Neem contact op
Contact