University of International Business and Economics

Meld je aan voor een studie aan University of Internat. Business & Economics in China

Aanmelden bij University of International Business and Economics

Het onderwijssysteem in China is anders dan bij ons. Onze studieadviseurs kunnen je precies vertellen met welke Nederlandse diploma's je toegelaten wordt tot University of International Business and Economics (UIBE).

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Toelatingseisen UIBE

Voor een aantal masteropleidingen moet je een Graduate Management Admission Test (GMAT) afleggen. Voor de International Master in Business Administration (IMBA) is werkervaring vereist.

WAt zijn de Engelse taaleisen?

Voor de bachelor- en masteropleidingen van UIBE moet je een Engelse taaltest afleggen. Dit kan een TOEFL of een IELTS test zijn. Informeer bij onze studieadviseurs naar de vereiste testscore voor je aanmelding.

Aanmelden

Als je geïnteresseerd bent in een studie aan UIBE, maak dan ruim op tijd een gratis afspraak met een van onze studieadviseurs. Wij helpen je met al je vragen, de aanmelding en alle andere praktische zaken.

Meer informatie over University of International Business and Economics?
Neem contact op
Contact