XJTLU

Meld je aan bij XJTLU en ga studeren in Suzhou, China

Aanmelden bij XJTLU

Wil je meer weten over studeren aan Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) in Suzhou, China? Onze studieadviseurs kunnen je precies vertellen met welke Nederlandse diploma's je toegelaten wordt tot een studie aan deze universiteit en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Wat zijn de toelatingseisen voor XJTLU?

De exacte toelatingseisen zijn afhankelijk van de opleiding waarvoor je je wilt aanmelden. XJTLU vraagt over het algemeen een goed cijfergemiddelde voor voorgaande studies. Voor toelating tot de masteropleidingen moet je een bachelordiploma hebben. Indien je een study abroad programma wilt doen aan XJTLU, dan moet je minimaal één jaar ingeschreven staan bij een hoger onderwijsinstelling in Nederland. Voor sommige opleidingen worden meer specifieke eisen gesteld, zoals een portfolio of werkervaring.

Wat zijn de Engelse taaleisen voor XJTLU?

De Engelse taaleisen variëren per opleiding en opleidingsniveau. In sommige gevallen volstaat een goed eindcijfer voor je eindexamen Engels op het vwo, terwijl je in andere gevallen een Engelse taaltest zoals de IELTS of TOEFL-test moet afleggen.

Studiebeurzen XJTLU

Er zijn diverse studiebeurzen van de universiteit of de lokale Chinese overheid beschikbaar voor internationale studenten die een volledige bachelor of masteropleiding doen aan XJTLU, veelal voor excellente studenten of voor studies in een specifieke studierichting of op een bepaald studieniveau.

Wanneer moet ik me aanmelden?

De bachelor- en masteropleidingen starten in september en de study abroad programma’s in september en februari. De studieadviseurs van KILROY informeren je graag over de aanmelddeadlines en helpen je met de volledige aanmeldingsprocedure en allerlei andere praktische zaken voor je studie in China. Maak gratis een afspraak!

Meer informatie over XJTLU?
Neem contact op
Contact