Emirates Academy

Studenten van Emirates Academy
 

Studeren aan de Emirates Academy

De Emirates Academy of Hospitality Management biedt business management opleidingen in de studierichting hospitality en wil uitgroeien tot 's werelds beste hospitality management school. De Emirates Academy is gevestigd in Dubai, een stad die wereldwijd bekend staat om haar gastvrijheid en toeristische industrie.

Emirates Academy of Hospitality Management (Emirates Academy) is onderdeel van de Jumeirah Group, eigenaar van de Burj Al Arab, een van de meest luxueuze hotels ter wereld, Madinat Jumeirah, Dubai's Arabische vijf sterren resort, Wild Wadi Water Park en het veelvuldig bekroonde Jumeirah Beach Hotel. De onderwijsinstelling ligt pal tegenover deze zusterondernemingen.

Waarom studeren aan de Emirates Academy?

Als student aan de Emirates Academy kun je binnen de Jumeirah Group veel ervaring opdoen tijdens stages en werken aan een interessant professioneel netwerk. De nauwe samenwerking met andere internationale hotelketens biedt je perspectief op een succesvolle internationale carrière in Hospitality Management na je studie. Veel alumni van deze hotelschool hebben een succesvolle carrière en bekleden leidinggevende posities in de hospitality sector.

Wat kan ik studeren aan de Emirates Academy?

Emirates Academy biedt opleidingen in de studierichting International Hospitality Management.

Kijk voor meer informatie op de pagina Opleidingen aan Emirates Academy.

Academische erkenning

De Emirates Academy werkt samen met Ecole Hôtelière de Lausanne (EHL) in Zwitserland, de oudste en meest gerespecteerde hotelschool ter wereld. EHL waarborgt de kwaliteit van de aangeboden opleidingen. Daarnaast wordt de Emirates Academy erkend door het ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek in de Verenigde Arabische Emiraten, het Instituut voor Hospitality in het Verenigd Koninkrijk en THE-ICE (The International Centre of Excellence in Tourism and Hospitality Education) in Australië.

Wat kost het om te studeren aan de Emirates Academy?

Het collegegeld varieert per studieniveau en studierichting. Onze studieadviseurs informeren je graag over de exacte kosten van de opleiding of vakken van je voorkeur. Hieronder geven we je een indicatie van het collegegeld per studieniveau:

Study abroad: vanaf ca. 12.500 USD per trimester incl. huisvesting 
Bachelor: vanaf ca. 27.750 AED per trimester/ 83.250 AED per jaar = ca. 19.110 Euro per jaar
Master vanaf ca. 100.070 AED per jaar = ca. 22.971 Euro per jaar

Neem contact op met onze studieadviseurs voor meer informatie over de exacte studiekosten.

Hoe KILROY je helpt

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Meer informatie over Emirates Academy?
Neem contact op
Contact