BIMM Institute

Meld je aan voor een muziekopleiding aan BIMM in Londen, Engeland

Aanmelden bij BIMM Institute

Wil je meer weten over de muziekopleidingen aan het British & Irish Modern Music Institute (BIMM) in Londen, Engeland? Onze studieadviseurs kunnen je precies vertellen met welke Nederlandse diploma's je toegelaten wordt tot een studie aan deze Engelse rockacademie en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Wat zijn de toelatingseisen voor BIMM?

De toelatingseisen variëren per opleiding en studierichting. Over het algemeen is minimaal een vwo-diploma met een bepaald gemiddeld eindcijfer vereist of dien je, na de havo, minimaal je propedeuse te hebben behaald aan het hbo. Ook moet je voor de meeste opleidingen auditie doen.

Wat zijn de Engelse taaleisen?

Je moet kunnen aantonen dat je de Engelse taal goed beheerst door middel van een Engelse taaltest, de IELTS-test, tenzij je minimaal een 8 hebt als eindcijfer op het vwo. 

Neem contact op voor meer informatie over de toelatingseisen.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in een opleiding aan het BIMM Institute? Wij helpen je met je vragen, je aanmelding en alle andere praktische zaken. Maak direct een gratis afspraak. 

Status van je aanmelding

KILROY werkt samen met diverse Engelse universiteiten. Hierdoor hebben wij toegang tot het UCAS systeem, wat vergelijkbaar is met Studielink in Nederland, en kunnen wij op ieder moment de status van je aanmelding aan de Engelse universiteit checken.

Meer informatie over BIMM Institute?
Neem contact op
Contact