BIMM Institute

Studentenhuisvesting in Londen, Engeland - Camden Houses

Huisvesting aan BIMM Institute

Wil jij studeren aan het British & Irish Modern Music Institute (BIMM) in de Engelse hoofdstad Londen, maar weet je niet waar je kunt wonen? Hieronder informeren we je over huisvesting tijdens je studie en over de campus en faciliteiten van het BIMM Institute.

Studentenhuisvesting in Londen

BIMM biedt geen huisvesting op de campus, maar gelukkig heb je wel genoeg andere keuzes. De universiteit heeft een 'Accommodation Advice Pack' samengesteld voor studenten om je te informeren. Bovendien kan BIMM je ook in contact brengen met studenten die op zoek zijn naar huisgenoten, bijvoorbeeld via 'The Accommodation Sharers List' die in je Acceptance Pack wordt meegestuurd zodra je toegelaten bent tot de opleiding, of via de BIMM London Accomodation Facebook pagina.

Wil je meer informatie? Neem contact op met de studieadviseurs van KILROY.

BIMM End Of Term Show

Campusleven aan BIMM London

BIMM studenten delen hun passie voor muziek, of het nu gaat om optreden, produceren, liedjes schrijven of ondernemerschap. Het is een creatieve studentengemeenschap waarin talent wordt aangemoedigd en je veel kansen hebt om te netwerken, niet alleen met elkaar maar ook met professionals uit de muziekindustrie.

Faciliteiten op de BIMM campus

De faciliteiten op de campus zijn uitstekend. Je kunt gebruik maken van de nieuwste apparatuur en software geleverd door toonaangevende muziekinstrument fabrikanten. BIMM London ligt in de Londense wijk Fulham met Universal Music Publishing om de hoek en op een steenworp afstand van Stamford Bridge - de thuisbasis van voetbalclub Chelsea FC.

Meer informatie over BIMM Institute?
Neem contact op
Contact