BIMM Institute

Geniet van het uitzicht vanuit de London Eye tijdens je studie in Londen, Engeland

Studentenleven aan BIMM Institute in Londen

Houd jij van muziek en van muziek maken? Ga dan studeren in de Britse hoofdstad. Londen is een van de beste muzieksteden ter wereld, een broedplaats voor nieuw talent en de ideale locatie om te netwerken met professionals uit de muziekbusiness en platenlabels. Kortom: Londen rockt!

Studentenleven aan BIMM London

British & Irish Modern Music Institute (BIMM) in Londen is gevestigd in het hart van de levendige muziekindustrie in Engeland. Londen is het centrum van de muziek en podiumkunsten en een stad met een grote (internationale) studentenpopulatie waar je je zeker niet zult vervelen. Bezoek de toonaangevende muziekzalen van Londen, laat je inspireren door de vele nieuwe bands die er optreden en geniet van de bloeiende muziekscene en concerten.

Big Ben in Londen, Engeland

Als student aan BIMM London woon je in een van de meest bruisende wereldsteden. Geniet van livemuziek in Camden, maak kennis met het geweldige nachtleven, bezoek de prachtige parken en de vele musea en theaters. Wie wil er nu niet studeren in een van de beste studentensteden ter wereld? Londen heeft een relaxte pubcultuur, goede shoppingmogelijkheden, vette musicals en nog veel meer!

Vervoer in Londen

Om van A naar B te gaan in London, kun je naast de benenwagen en taxi kiezen uit verschillende vormen van openbaar vervoer:

Metro (Underground): Dit is de snelste manier om je te verplaatsen in Londen. De stad heeft 11 metrolijnen en 275 metrostations. De metro rijdt op de meeste routes van 5:00 tot 00:30 uur en in 2016 is op enkele lijnen ook een Night Tube (nachtdienst) van start gegaan. BIMM London ligt op slechts twee minuten lopen van metrostation Fulham Broadway.

Bus: Dit is een goedkope en makkelijke manier om te reizen in Londen. De bussen rijden tussen 5:00 en 00:30 uur en er zijn nachtbussen op de belangrijke routes.

London Overground (LO): De Overground is een netwerk van bovengrondse treinen die de Londense voorsteden met de stad verbindt. Deze treinen rijden van maandag tot zaterdag vanaf 05:00 tot middernacht en op zondag van 07:00 uur tot middernacht.

Santander fietsen: Santander Cycles is het Londense publieke fietssysteem. De self-service huurfietsen zijn handig voor korte ritten in de stad. Er zijn meer dan 10.000 fietsen te huur en 700 stallingsstations.

Studentenkorting in Londen

Met de ISIC studentenkaart ontvang je voordeel en interessante kortingen wereldwijd en dus ook in Londen. Download gratis de ISIC Benefits App en profiteer van alle coole voordelen voor studenten. Koop hier de ISIC card.

Klimaat in Londen

Londen heeft, net als de rest van het Verenigd Koninkrijk, een gematigd zeeklimaat met zachte, vochtige winters en gematigde zomers. De gemiddelde temperatuur in de zomer (juli) is 24 °C en in de winter (februari) is 2,4 °C.

Reisinformatie Londen

De reisexperts van KILROY vertellen je graag meer over reizen naar Londen. Bijvoorbeeld over voordelige en flexibele vliegtickets, hotels en hostels, autohuur en reizen.

Meer informatie over BIMM Institute?
Neem contact op
Contact