Coventry University

Studeren aan Coventry University
 

Studeren aan Coventry University

Coventry University is gevestigd in Coventry, de vierde veiligste stad van Engeland. Het is een moderne universiteit met kwalitatief goed onderwijs en een goede Business School. Ook heeft Coventry University sinds 2010 een campus in Londen waar je diverse bachelor- en masteropleidingen kunt volgen.

Waarom studeren aan Coventry University?

De universiteit heeft een goede Business School, de faculteit Techniek en Informatica is internationaal erkend en de School of Art and Design van deze universiteit is wereldberoemd. Tevens geniet de hoge kwaliteit van de opleidingen van de faculteit Health and Life Sciences nationale erkenning.

Coventry is centraal gelegen met uitstekende verbindingen naar de rest van het Verenigd Koninkrijk. De universiteit biedt goedkope en veilige studentenwoningen op loopafstand van de campus en het centrum.

Studeer je liever in de hoofdstad van Engeland? Ook dat is mogelijk, want sinds 2010 heeft Coventry University een campus in Londen! De London Campus ligt midden in het zakencentrum van Londen, ook wel The City genoemd. Hier kun je de theorie direct in de praktijk brengen door middel van stages, bedrijfsbezoeken en projecten. Londen is uitgeroepen tot een van de beste studentensteden ter wereld volgens de QS Best Student Cities ranking.

Opleidingen

Aan Coventry Universtity kun je opleidingen op bachelor- en masterniveau volgen in vele studierichtingen. 

Kijk voor meer informatie op de pagina Opleidingen aan Coventry University.

Academische erkenning

Coventry University staat vaak hoog in de ranglijst van Engelse universiteiten. In de University league table 2015 van The Guardian staat Coventry op nummer 27.

Feiten & cijfers

Aantal internationale studenten: 3.000 uit meer dan 100 landen

Meer informatie over Coventry University?
Neem contact op
Contact