Coventry University

Studeren aan Coventry University
 

Studeren aan Coventry University

Coventry University is gevestigd in Coventry, de vierde veiligste stad van Engeland. Het is een moderne universiteit met kwalitatief goed onderwijs en een goede Business School. Ook heeft Coventry University sinds 2010 een campus in Londen waar je diverse bachelor- en masteropleidingen kunt volgen.

Waarom studeren aan Coventry University?

De universiteit heeft een goede Business School, de faculteit Techniek en Informatica is internationaal erkend en de School of Art and Design van deze universiteit is wereldberoemd. Tevens geniet de hoge kwaliteit van de opleidingen van de faculteit Health and Life Sciences nationale erkenning.

Coventry is centraal gelegen met uitstekende verbindingen naar de rest van het Verenigd Koninkrijk. De universiteit biedt goedkope en veilige studentenwoningen op loopafstand van de campus en het centrum.

Studeer je liever in de hoofdstad van Engeland? Ook dat is mogelijk, want sinds 2010 heeft Coventry University een campus in Londen! De London Campus ligt midden in het zakencentrum van Londen, ook wel The City genoemd. Hier kun je de theorie direct in de praktijk brengen door middel van stages, bedrijfsbezoeken en projecten. Londen is uitgeroepen tot een van de beste studentensteden ter wereld volgens de QS Best Student Cities ranking.

Opleidingen

Aan Coventry Universtity kun je opleidingen op bachelor- en masterniveau volgen in vele studierichtingen. 

Kijk voor meer informatie op de pagina Opleidingen aan Coventry University.

Academische erkenning

De MSc Sport Management van Coventry Business School staat op nummer 13 wereldwijd en nummer 1 in Engeland in de ranglijst met de vijftig beste masters Sport Management wereldwijd van Eduniversal Best Masters Ranking 2017.

Wat kost het om te studeren aan Coventry University?

Het collegegeld varieert per studieniveau en studierichting. Onze studieadviseurs informeren je graag over de exacte kosten van de opleiding of vakken van je voorkeur. Hieronder geven we je een indicatie van het collegegeld per studieniveau:

Bachelor: vanaf ca. 9.500 GBP per jaar
Master vanaf ca. 6.212 GBP per jaar

Neem contact op met onze studieadviseurs voor meer informatie over de exacte studiekosten.

Hoe KILROY je helpt

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Meer informatie over Coventry University?
Neem contact op
Contact