Engeland

Onderwijs, opleidingen en studierichtingen in Engeland

Onderwijs in Engeland

Ieder jaar studeren er ruim 8.000 Nederlandse studenten in het Verenigd Koninkrijk. De studiekeuze is zeer groot en varieert van bedrijfseconomie, computeranimatie, communicatie en marketing tot media, muziekproductie, podiumkunsten en sociale wetenschappen. Een studie in Engeland is een goede investering in je toekomst. Je leert niet alleen de Engelse taal beter beheersen, het helpt je ook bij het vinden van een baan en om nieuwe vrienden en contacten te maken.

Universiteiten in Engeland

KILROY werkt samen met meerdere universiteiten in Engeland. Wij helpen je met het vinden van de juiste opleiding, met de aanmelding en alle andere praktische zaken. Door onze nauwe samenwerking met diverse Engelse universiteiten hebben wij toegang tot het UCAS-systeem, wat vergelijkbaar is met Studielink in Nederland, en kunnen wij op ieder moment de status van je aanmelding aan de Engelse universiteit checken. We informeren je gratis over alle mogelijkheden en helpen je graag met de aanmelding.

Meer informatie over studeren in Engeland?
Neem contact op

Opleidingen aan de Engelse universiteiten

Het universitair onderwijs in Engeland is uitstekend en net als in Nederland verdeeld in de twee fasen van de bachelor-masterstructuur (bama-structuur):

  • De undergraduate-fase duurt drie tot vier jaar en wordt afgesloten met de bachelor's degree.
  • De postgraduate-fase duurt één tot drie jaar en leidt tot een postgraduate certificate of - diploma, een master's degree of tot de graad van Doctor of Philosophy (PhD, Ph.D.).

Kijk hieronder bij Studierichtingen aan de Engelse universiteiten naar de verschillende studiemogelijkheden in Engeland.

Academisch jaar in Engeland

Aan de meeste Engelse universiteiten is het academisch jaar opgedeeld in twee semesters. De meeste opleidingen starten in september, maar er zijn ook enkele opleidingen die in januari starten.

Engelse taalvaardigheid

Als internationale student ben je in de meeste gevallen verplicht om een Engelse taaltest te doen. De testen die geaccepteerd worden zijn de TOEFL test (test of English as a Foreign Language) en de IELTS (International English Language Testing System). Beide zijn internationaal erkende testen en je kunt je online hiervoor aanmelden. Op de TOEFL en IELTS-sites vind je voorbeelden van oude examens, zodat je je alvast kunt voorbereiden op de test zelf.

Studierichtingen aan de Engelse universiteiten

In Engeland kun je via ons opleidingen volgen in de onderstaande studierichtingen:

Meer informatie over Engeland?
Neem contact op
Contact