University of Bradford

Studeren in Engeland aan University of Bradford
 

Studeren aan University of Bradford

University of Bradford ligt in Bradford, West Yorkshire. Het is een moderne universiteit waar veel internationale studenten studeren. Door de hechte en vriendelijke sfeer op de campus leer je snel andere studenten kennen.

Waarom studeren aan University of Bradford?

De School of Management van de University of Bradford heeft een Triple Crown Accreditatie. Dit houdt in dat de school geaccrediteerd is door de drie belangrijkste internationale accreditatie organen, te weten:

  • The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB in Tampa, Florida),
  • The Association of MBA´s (AMBA in London),
  • European Quality Improvement System (EQUIS in Brussel).

Voor slechts een handvol universiteiten (minder dan 1%) in de wereld is deze accreditatie weggelegd.

Goedkoopste studentensteden

University of Bradford heeft ongeveer 10.000 studenten, waarvan 25% internationale studenten. Naast het multiculturele aspect van de universiteit en de Triple Crown Accreditatie van de School of Management, is er nog een reden om in Bradford te studeren. Het is namelijk een van de goedkoopste studentensteden in Engeland. Op deze manier blijft je studie in het buitenland toch betaalbaar.

Opleidingen University of Bradford

De University of Bradford biedt opleidingen op bachelor- en masterniveau in verschillende studierichtingen. Je hebt keuze uit meer dan 170 bacheloropleidingen en ongeveer 80 masteropleidingen.

Academische erkenning

University of Bradford staat in de ranglijst van Engelse universiteiten, de University league table 2015 van The Guardian, op nummer 83.

Feiten & cijfers

Aantal studenten: ca. 10.000
Aantal internationale studenten: ca. 2.500

Meer informatie over University of Bradford?
Neem contact op
Contact