University of Greenwich

De hoofdcampus van University of Greenwich ligt aan de rivier de Theems
 

Studeren aan University of Greenwich

De University of Greenwich is gevestigd in de hoofdstad Londen en biedt het beste van twee werelden, de stad en het Engelse platteland. Hier kun je genieten van het stadsleven en van glooiende heuvels, pub-to-pub wandelingen en historische plaatsen in de nabije omgeving.

Op deze pagina vind je algemene informatie over studeren aan University of Greenwich. Op de subpagina’s informeren wij je over de opleidingen, huisvestingaanmeldingsprocedure, ervaringen van studenten en het studentenleven in Londen.

Waarom studeren aan University of Greenwich?

De University of Greenwich biedt een uitdagend en gevarieerd aanbod aan goede opleidingen in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven. Ben je op zoek naar een volledige bachelor- of masteropleiding of een half jaar of jaar studeren aan een Engelse universiteit? De University of Greenwich is zeker een goede keuze. Bovendien is Londen uitgeroepen tot een van de beste studentensteden ter wereld volgens de QS Best Student Cities ranking.

Opleidingen

De universiteit biedt opleidingen op bachelor- en masterniveau in vele studierichtingen en drie masteropleidingen waarbij je twee diploma´s in één jaar kunt behalen. 

Kijk voor meer informatie op de pagina Opleidingen aan University of Greenwich.

Academische erkenning

University of Greenwich staat in de ranglijst van Engelse universiteiten, de University league table 2015 van The Guardian, op nummer 87.

Feiten & cijfers

Aantal studenten: ca. 23.000
Aantal internationale studenten: ca. 4.500 uit 140 landen
De universiteit biedt ook diensten voor studenten met een handicap of dyslexie.

Wat kost het om te studeren aan University of Greenwich?

Het collegegeld varieert per studieniveau en studierichting. Onze studieadviseurs informeren je graag over de exacte kosten van de opleiding of vakken van je voorkeur. Hieronder geven we je een indicatie van het collegegeld per studieniveau:

Bachelor: vanaf ca. 9.500 GBP per jaar
Master vanaf ca. 6.500 per jaar

Neem contact op met onze studieadviseurs voor meer informatie over de exacte studiekosten.

Hoe KILROY je helpt

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Meer informatie over University of Greenwich?
Neem contact op
Contact