University of Greenwich

Meld je aan voor een studie in Engeland

Aanmelden bij University of Greenwich

Wil je meer weten over studeren aan de University of Greenwich in Engeland? Onze studieadviseurs kunnen je precies vertellen met welke Nederlandse diploma's je toegelaten kunt worden tot een studie aan deze universiteit en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Toelatingseisen University of Greenwich

Voor de bacheloropleidingen aan de University of Greenwich dien je een vwo-diploma te hebben behaald. Heb je een havodiploma? Dan kun je een schakelprogramma (foundation year) doen.

Engelse taaleisen

Daarnaast moet je aan kunnen tonen dat je de Engelse taal goed beheerst door middel van een Engelse taaltest.

Als je meer wilt weten over de specifieke toelatingseisen van een opleiding aan University of Greenwich, neem dan contact met ons op.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in een opleiding aan deze universiteit? Maak dan een gratis afspraak. Wij helpen je graag met je vragen, je aanmelding en alle andere praktische zaken.

Status van je aanmelding

KILROY werkt samen met diverse Engelse universiteiten. Hierdoor hebben wij toegang tot het UCAS systeem, wat vergelijkbaar is met Studielink in Nederland, en kunnen wij op ieder moment de status van je aanmelding aan de Engelse universiteit checken.

Meer informatie over University of Greenwich?
Neem contact op
Contact