University of Greenwich

Bachelor, master of study abroad in Engeland

Opleidingen aan University of Greenwich

Ben je op zoek naar een volledige bachelor- of masteropleiding en wil je studeren in Engeland? De University of Greenwich is zeker een goede keuze. De universiteit biedt ook drie masteropleidingen waarbij je twee diploma´s in één jaar kunt behalen.

Opleidingen University of Greenwich

University of Greenwich biedt een uitdagend en gevarieerd aanbod aan goede bachelor- of masteropleidingen in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven. 

Kijk hieronder bij Studierichtingen naar alle mogelijkheden of neem contact op met de studieadviseurs van KILROY voor meer informatie. We helpen je graag bij het maken van een goede studiekeuze en met de aanmeldingsprocedure.

Twee diploma´s in één jaar

De Business School van de University of Greenwich biedt ook dual award masteropleidingen. Je studeert dan een semester aan University of Greenwich in Engeland en een semester aan Ecole Superieure de Commerce Et Management (ESCEM ofwel France Business School - FBS) in Poitiers, Frankrijk. Hiervoor ontvang je twee diploma´s, één van de University of Greenwich en één van ESCEM. De opleidingen zijn volledig in het Engels, kennis van de Franse taal is dus niet vereist. De masteropleidingen zijn:

  • Master of Arts Strategic Marketing Communications,
  • Master of Science Financieel Management,
  • Master of Arts International Business.

Studierichtingen

Aan de University of Greenwich kun je opleidingen op bachelor- of masterniveau volgen in onderstaande studierichtingen:

Meer informatie over University of Greenwich?
Neem contact op
Contact