University of Greenwich

Studeren in London, Engeland

Studentenleven aan University of Greenwich in Londen

Wie wil er nu niet studeren in een van de beste studentensteden ter wereld? Londen heeft een relaxte pubcultuur, goede winkelmogelijkheden, vette musicals en theaters en er is ontzettend veel te zien! Londen heeft het allemaal! En met een studie aan de University of Greenwich kun je hier optimaal van genieten.

Sightseeing in Londen

Londen is een van de grootste hoofdsteden ter wereld met een groot scala aan wereldberoemde gebouwen. De sightseeingbus is een prima manier om alles te zien wat deze geweldige stad te bieden heeft. Wat dacht je van een bezoek aan de Tower Bridge, Houses of Parliament (Big Ben), London Eye, Madame Tussauds, Piccadilly Circus, Buckingham Palace, Victoria and Albert Museum of het Tate Modern?

Greenwich

De hoofdcampus van University of Greenwich in Londen is gevestigd in het stadsdeel Greenwich. Dit stadsdeel ligt in het zuidoosten van de metropool, aan de zuidelijke oever van de Theems en heeft ca. 200.000 inwoners. Greenwich is het stadsdeel waaraan we de tijdstandaard Greenwich Mean Time (GMT) te danken hebben. Als de zon dáár op het hoogste punt staat dan is het 12 uur lokale tijd. De aanduiding is dan 12.00 GMT.

Levensstijl

Londen is een stad met een relaxte sfeer en een geweldig nachtleven. Geniet van de verschillende buurten en laat je verrassen door de prachtig groene parken midden in de drukke stad. Londen tot een topstad waar je onherroepelijk verliefd op wordt. Het leven is er wel duur. Goedkoop eten kan echter vanaf 12 uur 's middags in de pubs of haal goede curry in Southall of een Chinese maaltijd in Chinatown. Met een lekkere pint (of een colaatje kan ook) erbij maak je kennis met de echte Londenaren. Dat is ook nog eens super gezellig.

Bevolking

Londen heeft ca. 7,5 miljoen inwoners en de bevolkingssamenstelling is zeer divers. In de stad wonen meer dan 100 verschillende nationaliteiten en worden meer dan 300 talen gesproken. Ongeveer 32% van de inwoners is buiten het Verenigd Koninkrijk geboren. De grootste groep migranten zijn Indiërs (6,5%), gevolgd door Bengalen en Pakistanen (beide 2,3%).

Klimaat

Londen heeft een gematigd zeeklimaat met zachte, vochtige winters en gematigde zomers.

Reisinformatie Londen

De reisexperts van KILROY vertellen je graag meer over reizen naar Londen. Bijvoorbeeld over voordelige en flexibele vliegtickets, hotels en hostels, autohuur en reizen.

Meer informatie over University of Greenwich?
Neem contact op
Contact