University of the West of England

Studeren aan University of the West of England in Bristol
 

Studeren aan University of the West of England

University of the West of England in Bristol is een van de grootste universiteiten in Engeland. Er studeren ruim 30.000 studenten en 2.600 internationale studenten uit meer dan 140 landen.

Waarom studeren aan University of the West of England?

University of the West of England (UWE Bristol) besteedt veel aandacht aan de inzetbaarheid van haar studenten op de arbeidsmarkt en aan samenwerking met internationale bedrijven zoals Hewlett-Packard, Airbus, Jaguar, PwC en Rolls Royce. Hierdoor kan de universiteit je waardevolle stageplaatsen en goede carrièrekansen bieden.

De nauwe samenwerking met het bedrijfsleven stelt de universiteit in staat om wetenschappelijk onderzoek van hoog niveau te doen. UWE Bristol is een van de snelst groeiende onderzoeksinstellingen in Engeland, meer dan een derde van haar onderzoeksprogramma´s wordt beschouwd als internationaal toonaangevend.

Wat kan ik studeren aan UWE Bristol?

UWE Bristol biedt ruim 600 opleidingen op bachelor- en masterniveau. De meest populaire studierichtingen op deze universiteit zijn: bedrijfseconomie, gezondheidszorg, rechten en techniek.

Bekijk de mogelijkheden op de pagina Opleidingen aan UWE Bristol.

Academische erkenning

UWE Bristol staat in de ranglijst van Engelse universiteiten, de University league table 2015 van The Guardian, op nummer 49.

Wat kost het om te studeren aan UWE Bristol?

Het collegegeld varieert per studieniveau en studierichting. Onze studieadviseurs informeren je graag over de exacte kosten van de opleiding of vakken van je voorkeur. Hieronder geven we je een indicatie van het collegegeld per studieniveau:

Bachelor: vanaf ca. 9.500 GBP per jaar
Master vanaf ca. 5.300 per jaar

Neem contact op met onze studieadviseurs voor meer informatie over de exacte studiekosten.

Hoe KILROY je helpt

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Meer informatie over University of the West of England?
Neem contact op
Contact