Ritsumeikan Asia Pacific University

Aaanmelden bij Ritsumeikan Asian Pacific University (APU) in Japan

Aanmelden bij Ritsumeikan APU

Het onderwijssysteem in Japan is anders dan bij ons. Onze studieadviseurs kunnen je precies vertellen met welke Nederlandse diploma's je toegelaten wordt tot een studie Ritsumeikan Asia Pacific University (APU) in Japan en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Wat zijn de toelatingseisen voor Ritsumeikan APU?

Om toegelaten te worden tot een bacheloropleiding dien je in het bezit te zijn van een vwo-diploma of een hbo-propedeuse. Voor toelating tot een masteropleiding moet je een bachelorstudie hebben afgerond. Voor de MBA opleiding dien je een GMAT test af te leggen en werkervaring te hebben. De toelatingseisen kunnen per studie variëren.

Wat zijn de Engelse taaleisen?

Als internationale student moet je bovendien een Engelse taaltest afleggen. De testen die je kunt doen zijn de TOEFL of IELTS.

Aanmelden

Ritsumeikan APU neemt het hele jaar nieuwe studenten aan en de opleidingen starten in april en september. Als je geïnteresseerd bent in een studie aan deze universiteit, maak dan een gratis afspraak met een van onze studieadviseurs om je aan te melden. Wij helpen je met al je vragen, de aanmelding en alle andere praktische zaken.

Meer informatie over Ritsumeikan Asia Pacific University?
Neem contact op
Contact