AUT University

Huisvesting tijdens je studie aan AUT University in Auckland, Nieuw-Zeeland

Huisvesting aan Auckland University of Technology

De grootste campus van AUT University ligt hartje stad en biedt naast moderne onderwijsfaciliteiten ook goede studentenhuisvesting. Bovendien zijn er prima sportfaciliteiten en kun je er heerlijk relaxen in een van de vele cafeetjes op de campus.

Studentenhuisvesting aan AUT University

AUT University biedt goede studentenhuisvesting. Het is mogelijk om op de campus te wonen in een van de Halls of Residence, of in de Wellesley Student Apartments. Het is belangrijk om je hiervoor op tijd in te schrijven aangezien de kamers populair zijn bij zowel lokale als internationale studenten. 

Woon je liever in een studentenhuis in de stad? Ook dat kan. In Nieuw-Zeeland wordt deze vorm van studentenhuisvesting "flatting" genoemd. Op Facebook vind je verschillende groepen waar kamers te huur worden aangeboden en huisgenoten worden gezocht. 

Als internationale student kun je met al je vragen terecht bij het International Office. Neem contact op met onze studieadviseurs voor meer informatie.

Campussen van AUT University

De grootste campus van AUT University, de City Campus, ligt in het midden van de stad aan Wellesley Street.

De andere campussen, North Shore (Akoranga), South en het Millennium Institute of Sport and Health, liggen wat verder van het centrum verwijderd.

Alle campussen beschikken over goede faciliteiten.

Campusleven aan AUT

AUT poi dance

Op de campus van AUT University kun je je je prima vermaken. Er worden allerlei leuke evenementen georganiseeerd en ook Auckland zelf heeft genoeg te bieden.

Vervoer van en naar de campus

Het openbaar vervoer in Auckland is goed, bovendien rijden er regelmatig shuttlebussen tussen de City en de North Shore campus.

Meer informatie over AUT University?
Neem contact op
Contact