University of Otago

Hoofdgebouw van de University of Otago, Nieuw-Zeeland
 

Studeren aan de University of Otago

De University of Otago werd in 1869 opgericht en is daarmee de oudste universiteit van Nieuw-Zeeland. De universiteit ligt in Dunedin, een kleine maar levendige studentenstad op het Zuidereiland.

Op deze pagina vind je algemene informatie over studeren aan University of Otago. Op de subpagina’s informeren wij je over de opleidingenstudentenhuisvestingaanmeldingsprocedureervaringen van studenten en het studentenleven in Dunedin.

Waarom studeren aan University of Otago?

De University of Otago ligt net buiten het centrum van Dunedin en is een echte aanrader wanneer je een opleiding zoekt op het gebied van bedrijfseconomie of toerisme.

Opleidingen University of Otago

Aan de University of Otago kun je opleidingen op bachelor- en masterniveau volgen in vele studierichtingen. Ook kun je er één of twee semesters vakken volgen als study abroad student.

Kijk voor meer informatie op de pagina Opleidingen aan University of Otago.

University of Otago in de internationale ranglijsten

De University of Otago staat op een goede positie in internationale rankings. Vooral de Health Science en Economics faculteiten zijn vaak tot 's werelds beste benoemd. De University of Otago doet baanbrekend onderzoek op deze vakgebieden.

In de QS World University Rankings 2018 staat de universiteit op plaats 151 van de beste universiteiten van de wereld.

Wat kost het om te studeren aan University of Otago?

Het collegegeld aan University of Otago varieert per studieniveau en studierichting. Onze studieadviseurs informeren je graag over de exacte kosten van de opleiding of vakken van je voorkeur. Hieronder geven we je een indicatie van het collegegeld per studieniveau:

Study abroad: ca. 12.800 NZD per semester
Bachelor: vanaf ca. 23.900 NZD per jaar
Master: vanaf ca. 27.600 NZD per jaar

Neem contact op met onze studieadviseurs voor meer informatie over de exacte studiekosten en een schatting van de kosten voor levensonderhoud in Dunedin, Nieuw-Zeeland.

Feiten & cijfers

Aantal studenten: ca. 19.000
Aantal internationale studenten: ca. 2.600

Hoe KILROY je helpt

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Meer informatie over University of Otago?
Neem contact op
Contact