University of Otago

Aanmeldingsformulier

Aanmelden bij University of Otago

Het onderwijssysteem in Nieuw-Zeeland is anders dan bij ons. Onze studieadviseurs kunnen je precies vertellen met welke Nederlandse diploma's je toegelaten wordt tot een studie aan de University of Otago en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Wat zijn de toelatingseisen voor University of Otago?

Om te worden toegelaten aan de University of Otago moet je in het bezit zijn van een vwo-diploma. Afhankelijk van de studie waarvoor je kiest, kan de hoogte van je cijfers ook een rol spelen bij de toelating. Voor toelating tot een masteropleiding dien je al een bacheloropleiding te hebben afgerond.

Heb je geen vwo-diploma maar een andere achtergrond? Wellicht zijn er voor jou ook mogelijkheden! Onze studieadviseurs vertellen je hier graag meer over.

Wat zijn de Engelse taaleisen om te worden toegelaten?

Als internationale student moet je in de meeste gevallen een Engelse taaltest afleggen. De testen die je kunt doen zijn de TOEFL of IELTS.

Wanneer moet ik me aanmelden?

De University of Otago neemt het hele jaar nieuwe studenten aan. Als je geïnteresseerd bent in een studie aan deze universiteit, maak dan een gratis afspraak met een van onze studieadviseurs om je aan te melden. Wij helpen je met al je vragen, de aanmelding en alle andere praktische zaken.

Meer informatie over University of Otago?
Neem contact op
Contact