Curtin Singapore

Curtin Singapore - hoofdgebouw
 

Studeren aan Curtin Singapore

Curtin Singapore is de campus in Singapore van de Australische universiteit Curtin University in Perth. De universiteit biedt bachelor- en masteropleidingen en de studies in Singapore hebben dezelfde inhoud en structuur als in Australië.

Op deze pagina vind je algemene informatie over studeren aan Curtin Singapore. Op de subpagina’s informeren wij je over de opleidingenhuisvestingaanmeldingsprocedure en het studentenleven in Singapore.

Waarom studeren aan Curtin Singapore?

Curtin Singapore biedt je dezelfde inhoud en structuur als de opleidingen aan Curtin University in Australië. Bovendien biedt het uitgebreide professionele netwerk van deze universiteit je goede carrièremogelijkheden.

Curtin Singapore werkt met een trimestersysteem. Hierdoor kun je een driejarige bacheloropleiding afronden in twee jaar. Bovendien heb je de mogelijkheid om een deel van je studie te volgen aan een van de Australische campussen van Curtin University. Zo doe je nog meer internationale studie ervaring op.

Wat kan ik studeren aan Curtin Singapore?

Aan Curtin Singapore kun je bachelor- en masteropleidingen doen in vele studierichtingen. Ook kun je er een of twee trimesters studeren. De Curtin Business School (CBS) heeft een uitgebreid aanbod aan opleidingen in de studierichting bedrijfseconomie en aanverwante vakken zoals management, marketing en communicatie.

Lees meer over de opleidingen van Curtin Singapore

Wat kost een studie aan Curtin Singapore?

Het collegegeld varieert per studieniveau en studierichting. Onze studieadviseurs informeren je graag over de exacte kosten van de opleiding of vakken van je voorkeur. Hieronder geven we je een indicatie van het collegegeld per studieniveau:

Study abroad: vanaf ca. 8.640 SGD per trimester
Bachelor: vanaf ca. 34.560 SGD per jaar
Master: vanaf ca. 32.256 SGD per jaar

Feiten & cijfers

Totaal aantal studenten: ca. 2.000
Aantal internationale studenten: ca. 1.200

Hoe KILROY je helpt

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Meer informatie over Curtin Singapore?
Neem contact op
Contact