Curtin Singapore

Aanmelden bij Curtin Singapore

Aanmelden bij Curtin Singapore

Het onderwijssysteem in Singapore is anders dan in Nederland. Onze studieadviseurs kunnen je vertellen met welke Nederlandse diploma's je toegelaten wordt tot een studie aan Curtin Singapore en of je aan aanvullende eisen moet voldoen.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Wat zijn de toelatingseisen voor Curtin Singapore?

Om toegelaten te kunnen worden tot een bacheloropleiding dien je in het bezit te zijn van een vwo-diploma. Voor toelating tot een masteropleiding dien je al een bachelorstudie te hebben afgerond. Heb je geen vwo-diploma maar een andere achtergrond? Wellicht zijn er voor jou ook mogelijkheden! Onze studieadviseurs vertellen je hier graag meer over.

Wat zijn de Engelse taaleisen voor Curtin Singapore?

Als internationale student moet je in de meeste gevallen een Engelse taaltest afleggen. De testen die je kunt doen zijn de TOEFL-test of de IELTS-test.

Wanneer moet ik me aanmelden?

Als je geïnteresseerd bent in een opleiding aan deze universiteit, aarzel dan niet langer en maak direct een gratis afspraak. Wij helpen je met al je vragen, de aanmelding en alle andere praktische zaken.

Meer informatie over Curtin Singapore?
Neem contact op
Contact