RMIT Vietnam

Studenten op de campus van RMIT Vietnam
 

Studeren aan RMIT Vietnam

Vietnam is een prachtige, exotische bestemming die een enorme economische groei doormaakt en steeds meer buitenlandse investeerders aantrekt. Vietnam is booming en het Royal Melbourne Institute of Technology in Vietnam (RMIT Vietnam) biedt je een geweldige en unieke studie ervaring in het buitenland en de kans om aanwezig te zijn bij deze ontwikkelingen.

Waarom studeren aan RMIT Vietnam?

RMIT is een Australische universiteit die wereldwijd bekend staat om haar goede en praktijkgerichte opleidingen. RMIT Vietnam heeft twee campussen, de Saigon South Campus in Ho Chi Minh en de Hanoi Campus aan de oever van het schilderachtige meer Ngoc Khanh Lake in Hanoi, en biedt internationaal erkend, Engelstalig onderwijs in een levendig en zich snel ontwikkelend Zuid-Oost-Aziatisch land.

Wat kan ik studeren aan RMIT Vietnam?

Aan RMIT Vietnam kun je bachelor- en masteropleidingen volgen in studierichtingen zoals:

  • Bedrijfseconomie,
  • Marketing & Communicatie,
  • Informatietechnologie,
  • Kunst & Vormgeving en
  • Techniek.

Ook kun je er een of twee semesters studeren, bijvoorbeeld als minor in het kader van je opleiding in Nederland. En het leuke is dat je als study abroad student het ene semester aan de Saigon South Campus en het andere aan de Hanoi campus kunt studeren. Op die manier ervaar je twee verschillende Vietnamese steden.

Lees meer over de opleidingen aan RMIT Vietnam.

Academische erkenning

RMIT University heeft vijf sterren voor excellentie ontvangen in de QS World University Ranking 2015-2016.

Wat kost een studie aan RMIT Vietnam?

Het collegegeld varieert per studieniveau en studierichting. Onze studieadviseurs informeren je graag over de exacte kosten van de opleiding of vakken van je voorkeur. Hieronder geven we je een indicatie van het collegegeld per studieniveau:

Study abroad: ca. 6.000 USD per periode
Bachelor: vanaf ca. 22.084 USD per jaar
Master/MBA: vanaf ca. 21.200 USD per jaar

Hoe KILROY je helpt

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Meer informatie over RMIT Vietnam?
Neem contact op
Contact