RMIT Vietnam

Kies voor een studie aan RMIT Vietnam

Aanmelden bij RMIT Vietnam

Onze studieadviseurs kunnen je precies vertellen met welke Nederlandse diploma's je toegelaten wordt tot een studie aan Royal Melbourne Institute of Technology in Vietnam (RMIT Vietnam) en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen. KILROY helpt je graag met al je vragen, de aanmelding en alle andere praktische zaken.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Toelatingseisen RMIT Vietnam

Om toegelaten te kunnen worden tot een bacheloropleiding dien je in het bezit te zijn van een vwo-diploma. Voor toelating tot een masteropleiding moet je een bachelorstudie hebben afgerond. Wil je een study abroad programma doen, dan dien je minimaal één jaar hoger onderwijs te hebben gevolgd.

Voor sommige studieprogramma´s is bovendien een portofolio of bijvoorbeeld een Skype interview vereist. Neem contact op met onze studieadviseurs voor meer informatie over de specifieke toelatingseisen per opleiding.

Wat zijn de Engelse taaleisen?

In de meeste gevallen moet je een Engelse taaltest afleggen. De testen die je kunt doen zijn de TOEFL of IELTS.

Aanmelden

RMIT Vietnam neemt het hele jaar nieuwe studenten aan. De meeste opleidingen starten drie keer per jaar, in februari, juni en oktober. Als je geïnteresseerd bent in een studie aan deze universiteit, maak dan een gratis afspraak met een van onze studieadviseurs om je aan te melden. Wij helpen je met al je vragen, de aanmelding en alle andere praktische zaken.

Meer informatie over RMIT Vietnam?
Neem contact op
Contact