RMIT Vietnam

Sporten op de campus

Huisvesting aan RMIT Vietnam

RMIT Vietnam heeft twee campussen, de Saigon South Campus en de Hanoi Campus. De Saigon South Campus ligt in District 7 in Ho Chi Minh stad. De Hanoi Campus is een multi-verdiepingen tellend gebouw aan de oever van Ngoc Kan Lake in de hoofdstad Hanoi. Om je studie ervaring in Vietnam tot een succes te maken zijn de campussen voorzien van uitstekende faciliteiten.

Studentenhuisvesting aan RMIT Vietnam

Op de Saigon South campus van RMIT Vietnam is studentenhuisvesting aanwezig. De On-Campus mogelijkheden zijn echter wel beperkt. Er zijn ca. 100 plaatsen, variërend van een eenpersoons studio tot een kamer in een gedeelde woonruimte. Slaapkamers zijn uitgerust met een kluis en draadloze verbinding met het intranetsysteem van de universiteit. Er 24/7 ondersteuning aanwezig op de campus.

Op de Hanoi campus is geen huisvesting, maar het Student Services Department van RMIT Vietnam helpt je graag bij het zoeken naar geschikte woonruimte passend bij jouw budget in zowel Hanoi als Ho Chi Minh. Je kunt kiezen uit diverse soorten woonruimte, bijvoorbeeld een verblijf in een hostel, guest house of in een gedeeld huis of appartement.

Neem contact op met de studieadviseurs van KILROY voor meer informatie.

Faciliteiten op de campus

De universiteit is voorzien van uitstekende studentenvoorzieningen op de campussen, zoals:

  • Student support service voor advies en ondersteuning tijdens je studie
  • Moderne klaslokalen voorzien van multimedia technologie
  • Air conditioning in elke overdekte ruimte
  • WIFI verbinding overal op de campus
  • Moderne recreatie- en verblijfsruimten
  • Extra cursusmogelijkheden
  • Voordelige prijzen

Saigon South Campus

De Saigon South campus van RMIT Vietnam is een moderne campus. Het hoofdgebouw AB1 is een vijfverdiepingen tellend gebouw met draadloze technologie, zodat je overal toegang hebt tot de onderwijsmiddelen.

Het onderwijsgebouw AB2 biedt studiefaciliteiten voor nog eens ruim 4.000 studenten. Hier vind je ook diverse eetgelegenheden met een verscheidenheid aan Vietnamese en westerse gerechten.

Naast al dat gestudeer, wil je natuurlijk ook wel eens ontspannen. Dat kan in het Recreation and Events Complex. Hier vind je een breed scala aan interessante, recreatieve faciliteiten. Bovendien worden er tal van activiteiten georganiseerd op de campus en kun je lid worden van diverse sociale en sportieve verenigingen. Wat dacht je van voetbal, basketbal, yoga, aikido, klassieke of moderne dans?

De studentenhuisvesting op de campus is goed verzorgd en wordt door sommige studenten zelfs aangeduid als ´leven in een resort´.

Hanoi campus

De Hanoi campus is gevestigd in een aantrekkelijk nieuw gebouw, Handi Resco Building, gelegen aan de oever van het schilderachtige meer Ngoc Kan Lake. De nieuwe campus is uitgerust met moderne studiefaciliteiten, waaronder multimedia-technologie en andere innovatieve middelen die helemaal passen bij de ontwikkelingen van de 21ste eeuw en een internationale carrière.

Ook op deze campus wordt een breed scala aan sociale en sportieve activiteiten voor studenten georganiseerd.

De Hanoi campus in 2004 geopend en telt ongeveer 1.200 studenten. De meeste studenten studeren Engels of volgen de Bachelor of Commerce, Bachelor of Business (Accountancy), Bachelor of Communication (Professional Communication) of de Master of Business Administration.

Vervoer

Het openbaar vervoer in Ho Chi Minh City en Hanoi bestaat uit bussen. De lokale bevolking geeft echter de voorkeur aan de brommer of scooter. Taxi's zijn de eerste twee kilometer goedkoop, ongeveer 12.000 Vietnamese Dong (dat is minder dan 1 USD). Neem je een scootertaxi (Xe Om) dan ben je nog goedkoper uit, ongeveer de helft van een ‘gewone taxi’. Het dragen van een helm is bij wet verplicht op de brommer / scooter. Veel studenten huren of kopen een brommer of scooter, terwijl anderen liever gebruik maken van (scooter)taxi's.

Meer informatie over RMIT Vietnam?
Neem contact op
Contact